Geen producten (0)

Algemene leveringsvoorwaarden

 
 
Algemene Voorwaarden Enpresa Products (geldig per 1-07-2014)
 
 
* Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
 
* * Verzendkosten volgens actuele Post NL tarieven. Als het goedkoper kan, corrigeren wij dat altijd achteraf. Bij grotere gewichten en/of meerdere pakketten berekenen we een toeslag. Teveel betaalde verzendkosten storten we per ommegaande retour. U krijgt altijd eerst een bevestiging van de totale kosten ter goedkeuring.
 
* Toezending van uw bestelling gebeurt per ommegaande (op werkdagen) na ontvangst betaling (bij vooruitbetaling)in ieder geval binnen 10 werkdagen. In geval van onmacht brengen wij u direct op de hoogte. Eventuele gedane betalingen kunnen in dat geval direct door u worden teruggevorderd, waarna wij de betaling per ommegaande voor 100% aan u retourneren.
 
* Mocht u van uw aankoop willen afzien, dan stuurt u de ongebruikte producten aan ons retour, met een kopie van de factuur en met uw bankgegevens (rekeningnr., naam en woonplaats), zonder opgaaf van redenen. Wél binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen (afkoelingsperiode). De verzendkosten zijn dan voor u. Na ontvangst en goedkeuring van de retourzending volgt creditering van het reeds betaalde bedrag, minus oorspr. verzendkosten. Niet voldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons pertinent geweigerd en komen dan weer bij u retour.
 
* Aangebroken artikel-verpakkingen kunnen wij niet terugnemen, behalve na goedkeuring in onderling overleg.
 
* Artikelen die specifiek voor u zijn geproduceerd zijn uitgesloten van het retourrecht.
 
* Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door onoordeelkundig gebruik.
 
* Eventuele klachten worden in onderling overleg behandeld.
 
* Aan eventuele typefouten kunnen geen rechten worden ontleend.
 
* Als een kortingbon-code wordt gebruikt, zal die korting alleen gelden voor de overige producten. Wij corrigeren dan het totaalbedrag alvorens definitief te bevestigen.
 
* De definitieve bevestiging die u van ons ontvangt met de betaalgegevens is bindend qua tekst en totaalbedrag. Uiteraard kunt u een bestelling bij niet akkoord van uw zijde gewoon wijzigen of afzeggen. Pas na ontvangst van uw betaling zijn wij verplicht u de bestelde goederen per ommegaande te leveren**.
 
* Afhalen is slechts mogelijk na online of telefonische bestelling en uitsluitend op afspraak. Wij zetten dan uw order ingepakt klaar.
Indien de producten voorradig zijn kunnen deze tijdens de openingstijden van het magazijn afgehaald worden.
 
** We doen ons uiterste best de voorraad op peil te houden. Helaas lukt het onze leveranciers niet altijd om alles op tijd te leveren.
 
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Enpresa Products
 
Enpresa.nl
Maarten Trompstraat 15
5224 GE 's-Hertogenbosch
Tel. 06-15211142
 
KvK: 60846674
BTW-nr.: NL0651.51.879.B.01